Back

         Konkursa "PEDAGOĢISKĀS MEISTARĪBAS BALVA 2016" uzvarētāju apbalvošana

 

Katru gadu Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde organizē konkursu, lai noteiktu izcilākos pedagoģiskos darbiniekus, kuru sasniegumus pilsētas metodiskā darba prioritāšu un programmas "Atbalsts pozitīvai uzvedībai" īstenošanā ir augstu novērtējuši savas izglītības iestādes kolēģi un konkursa Izglītības pārvaldes vērtēšanas komisija.

Konkursa "PEDAGOĢISKĀS MEISTARĪBAS BALVA 2016" uzvarētāju apbalvošana notika Skolotāju dienai veltītajā svinīgajā pasākumā 28. septembrī Daugavpils Kultūras pilī. Šogad ar Izglītības pārvaldes Goda rakstiem un piemiņas balvām tika apbalvotas: latviešu valodas un literatūras skolotāja JEĻENA STOROŽUKA kategorijā "Izglītojamo emocionālā audzināšana un vērtībizglītība", skolas psiholoģe JEĻENA KAĻIŅINA kategorijā "Atbalsts pozitīvai uzvedībai". Sirsnīgi sveicam kolēģes, saņemot šo augsto darba novērtējumu! Vēlam enerģiju, radošumu, gandarījumu par paveikto arī turpmākajā darbā ar skolēniem!

Konkursa pārējo kategoriju laureāti - JŪLIJA VAIKULE kategorijā "Produktīvas un radošas mācīšanās veicināšana", JEĻENA ABRAMOVA kategorijā "Ģimeņu kompetenču pilnveide bērnu audzināšanā"), IRINA HIĻMANE kategorijā "Izglītojamo individuālo vajadzību nodrošināšana un respektēšana" un INNA TITOVA kategorijā "Globālās izglītības veicināšana" - tika apbalvoti ar Izglītības pārvaldes Pateicības rakstiem Skolotāju dienai veltītajā pasākumā mūsu skolā. Skolas kolektīvs ļoti priecājas par kolēģu sasniegumiem un sirsnīgi visus sveic Skolotāju dienā!

Skolas bibliotekāre Gaļina Beļavska.

 
Back Citas fotogrāfijas sadaļā "Arhīvs" (griezties pie mājas lapas administratora).